Live en de game YourStory van start (inclusief kleine fotoreportage van de avond)

Live Zaandamimages

Live Zaandam en YourStory is van start gegaan!!!

Live en YourStory is zondag officieel van start gegaan. Het hele team van Live heeft keihard gewerkt aan de game en niet voor niets. We hebben inmiddels 25 aanmeldingen and we’re still counting. Alleen deze week kunnen jongeren zich nog aanmelden, daarna sluiten we de inschrijving. De groep wordt anders te groot en we willen een kwalitatief goed spel kunnen leveren.

Vervolg

Vanwege de grote belangstelling starten we in september gewoon nog een keer voor iedereen die te laat was met inschrijven. Iedereen kan zich dan weer opnieuw aanmelden.

Eerste missies online

De eerste missies staan inmiddels online en de eerste echte punten zijn al verdeeld. Volgende week starten we met het thema: YourStory, wat is jouw verhaal tot nu toe en is er meer in het leven dan dit? De week daarna zullen we een gave groepsmissie met elkaar doen. Hou de site in de gate, af en toe zal ik een update plaatsen.

Impressie van de avond

Hieronder een kleine impressie van de kick off. Zoals u kunt zien, pasten alle jongeren nauwelijks in de bioscoop van ‘the Lighthouse’ waar de presentatie van Live werd gegeven. Na het serieuze gedeelte, was er natuurlijk ook ruimte voor chillen of een potje tafelvoetbal. Iets te snacken was er ook: wij zorgden voor bitterballen.

Live Zaandam, jongeren. Live Zaandam, bioscoop! Live Zaandam, fun! IMG_0903

Al met al een hele geslaagde avond! Wordt vervolgd.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *