Nieuwe pioniersplek LIVE in Zaandam een feit!

Logo Live Zaandam

Nieuwe pioniersplek!

Wat ben ik verheugd in de koers die de PKN een aantal jaar geleden ingeslagen is, om pioniersplekken te starten door het hele land. 100 plekken voor volwassen pioniersplekken en 10 voor de jongeren. In een land wat voorop loopt in de ontkerkelijking, krijgen mensen de ruimte te experimenteren met nieuwe kerkvormen. Het is bijzonder om te merken hoeveel ruimte de kerkelijk werkers, missionair werkers en pioniers krijgen om met elkaar te zoeken naar nieuwe manieren van kerk-zijn. Ik voelde mij ook zeer bemoedigd door de brief van Arjan Plaisier, waarin ook vanuit de algemene synode er steun is en het grote belang wordt erkend van dit werk. Ik kijk uit naar hoe God gaat bewegen door al deze pioniersplekken in Nederland en hoe Gods geest ons de richting zal wijzen voor de toekomst.

LIVE Zaandam

ZaanstadGisteravond werd dan bekend dat ook LIVE een officiële pioniersplek wordt. Uitgerekend in de Zaanstreek, het meest ontkerkelijkt stukje land van Nederland, gaan we bouwen aan een nieuwe plek voor jongeren, is dat niet geweldig! Ik voel me vereerd, maar tegelijkertijd besef ik mij dat het Gods werk is. Ik heb de afgelopen maanden duidelijk Gods leiding ervaren, wat ontzettend bijzonder is om te merken. Ook in de toekomst zal Hij mij, het team en de jongeren leiden. Ik kijk uit naar wat ik en de kerk de komende jaren mogen leren. Blijf het volgen!

1 antwoord

Meepraten?