LIVE presents: promotiefilm YourStory

Promotie september

In september zal ik met de jongeren van de pioniersplek LIVE, de game YourStory gaan spelen. Ik ben druk bezig met het laatste promotiemateriaal. De promotiefilm die in september verspreidt zal worden in Zaanstad is inmiddels af, met dank aan Qroost beeldmakers, zij hebben werkelijk een geweldig filmpje gemaakt, iets waar ik veel bewondering voor heb. Hieronder het filmpje:

Delen

Wil je mij helpen deze game in Zaanstad onder de jongeren bekend te maken? Woon je in Zaandam en ken je jongeren in Zaandam? Wil je dit dan onder hen bekend maken? Je helpt mij er enorm mee. Deel het ook makkelijk via social media, door onderaan op de verschillende buttons te klikken.

Heb je nog tips ter promotie of wil je gewoon een reactie plaatsen, schroom dan niet.

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *