Waarom is Live en YourStory een reis (journey)?

Journey Live Zaandam

4 blogs over Live en YourStory

In mijn vorige blog heb ik iets geschreven over fun. Je kunt de blog hier nog eens teruglezen. De komende dagen schrijf ik vier korte blogs. Deze blogs gaan over 4 verschillende woorden, waarmee we onszelf als Live willen karakteriseren. Deze woorden zijn: Fun, Journey, Young en Believe. Deze blog gaat over het woord journey: reis in het Nederlands.

De reis

YourStory, de naam van de app zegt het al: jouw verhaal. We hebben allemaal een verhaal toch? Bijvoorbeeld als je een reis hebt gemaak naar een ver land of als je gewoon een leuke vakantie hebt gehad. Als je dan terug komt, heb je vaak tientallen verhalen te vertellen.

Als Live geloven we dat het leven ook een reis is of zelfs een wedstrijd/spel. Een reis waarin iedereen zijn eigen verhaal vertelt. Dit roept wel de vraag op: ”waar gaan we dan naar toe”? ”Wat is de eindbestemming”? Misschien wel de vraag: ”wat moet ik eigenlijk doen in de tussentijd”? ”Welke baan wil ik later of in de toekomst, welke studie ga ik doen”? etc. etc.

Al deze vragen kunnen lastig zijn. Waar moet je met deze vragen naar toe? Live wil een plek zijn waar je deze vragen kan stellen en waar je samen met leeftijdsgenoten over deze vragen na kan denken. Zoals eerder gezegd: ”leven doe je niet alleen, maar met elkaar”. Met elkaar kom je veel verder op deze reis.

Met de missies die je in de game doet wordt je geholpen op deze reis, we hopen dan ook dat je antwoorden mag krijgen op vragen en mag ontdekken wat jouw persoonlijk verhaal is in dit leven. Alle mensen om jou heen zijn anders en ieder heeft zijn of haar eigen verhaal. Helaas zijn er ook zoveel mensen in nood of die hulp kunnen gebruiken. Hoe kan je hier mee om gaan? Hoe kunnen we er voor die mensen zijn? Ook hiermee gaan we aan de slag en zullen we in een aantal groepsmissies mensen gaan helpen die echt in nood zijn.

Heb jij zin om het spel van het leven te gaan spelen? Heb jij zin om jouw verhaal te ontdekken en de wereld om je heen een stukje mooier te maken? Download de app of kom 12 april naar de kick off!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *