Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

Als je aan mij vraagt: “wat is de rode draad in je leven”? Dan zou ik zeggen dat dit het ondersteunen, begeleiden, bijstaan en helpen van mensen is. Vandaar ook Pop-up theologie en begeleiding. Ooit in een aantal coaching sessies, kwam ik erachter dat het doel in mijn leven is om mensen te helpen in de volle breedte van het woord. In mijn carrière heb ik dit op verschillende manier mogen doen. Als hulpverlener, als kerkelijk werker, als pionier voor de PKN, als docent en heden als pioniersbegeleider en zorgcoördinator bij het Leger des Heils.

Waarom ik en wat doe ik zoal?

Onlangs schreef de correspondent een artikel met de titel: ‘we mogen best wat meer twijfelen’. Ik herkende mij in het artikel. Het was een pleidooi om meer na te denken als je voorspellingen doet. Ik geloof dat dit ook geldt voor als je beslissingen maakt in je leven of nadenkt over beleid. Ik twijfel ook graag, maar positiever geformuleerd: ik denk graag samen met anderen. Ik ben analyserend, onderzoekend, stel vragen, ik durf van mening te veranderen, bekijk de situatie vaak vanuit verschillende perspectieven en doe dit graag met anderen. Zoek jij zo’n gesprekspartner, dan kan ik je helpen.

Wat ik dan zoal doe? Sinds 2014 ben ik pioniersbegeleider voor de PKN. Ik help pioniersteams om te pionieren in hun stad of dorp. Ook help ik kerken het jongerenwerk op te zetten en mee te denken hoe ze kerk kunnen zijn voor twintigers en dertigers. Ook heb ik gemerkt in mijn eigen leven dat het soms ook heel fijn kan zijn om iemand te hebben om mee te sparren als je vastloopt in je werk. Ik loop graag een tijdje met je mee.

Dus, kan ik jou ergens mee helpen? Laten we eens vrijblijvend een bakje koffie doen. Vul onderstaande formulier in met je vraag, dan maken we een afspraak.