Wat ik doe?

Als je aan mij vraagt: “wat is de rode draad in je leven”? Dan zou ik zeggen dat dit het ondersteunen, begeleiden, bijstaan en helpen van mensen is. Vandaar ook Pop-up theologie en begeleiding. Ooit in een aantal coaching sessies die ik zelf nodig had, kwam ik erachter dat het doel in mijn leven is om mensen te helpen in de volle breedte van het woord. In mijn carrière heb ik dit tot op heden op verschillende manier mogen doen:

  • Als hulpverlener;
  • kerkelijk werker;
  • pionier voor de PKN;
  • docent en heden als;
  • pioniersbegeleider en zorgcoördinator bij het Leger des Heils.

Wat kan ik voor jou betekenen?

1. Sparringspartner

Onlangs schreef de correspondent een artikel met de titel: ‘we mogen best wat meer twijfelen’. Ik herkende mij in het artikel. Het was een pleidooi om meer na te denken als je voorspellingen doet. Ik geloof dat dit ook geldt voor als je beslissingen maakt in je leven of nadenkt over beleid. Ik twijfel ook graag, maar positiever geformuleerd: ik denk graag samen met anderen. Ik ben analyserend, onderzoekend, stel vragen, ik durf van mening te veranderen, bekijk de situatie vaak vanuit verschillende perspectieven en doe dit graag met anderen. Zoek jij zo’n gesprekspartner? Dan kan ik je helpen.

2. Pioniersbegeleider

Sinds 2014 ben ik pioniersbegeleider voor de PKN. Ik help pioniersteams om te pionieren in hun stad of dorp. Ook help ik kerken het jongerenwerk op te zetten en mee te denken hoe ze kerk kunnen zijn voor twintigers en dertigers. Ik heb persoonlijk gemerkt in de tijd dat ik zelf pionier was, dat het heel fijn kan zijn om iemand te hebben die van een afstand met je meedenkt. Iemand om mee te sparren als je vastloopt in je werk. Ik loop graag een tijdje met je mee.

3. Theologie avonden

Ik kom graag een keer bij je langs om een theologie avond te organiseren over een zelf gekozen onderwerp of een van de onderwerpen waar ik over schrijf. Een avond vol theologie, interactie en discussie. Ben je aangesproken door een van mijn blogs, ben je net als ik op zoek naar God en wil je hier met een klein groepje over doorpraten, neem dan contact met mij op.